dimecres, 6 de juny del 2012

Acte Diàlegs per a la Independència



El passat dijous 31 de maig, l’Assemblea Nacional Catalana ANC de Torrelles, va organitzar un nou acte a la biblioteca municipal Pompeu Fabra, dins el cicle Diàlegs per a la Independència.



Des de l’ANC volem donar les gràcies per la difusió que entre tots es va fer de l’acte, el missatge de l’Assemblea Nacional Catalana s’ha escampat arreu de Torrelles.
Cal destacar també l’èxit que va obtenir convidar la ciutadania a engalanar els seus balcons d’estelades o senyeres, amb el díptic que es va repartir per tots els habitatges de Torrelles. A més, l’Assemblea Nacional de Torrelles va tornar a penjar la senyera al campanar del poble acompanyada d’una gran acceptació popular.

L’acte del dia 31 de maig va ser encetat amb el vídeo promocional de l’ANC  juntament amb les paraules d’un dels membres de l’Assemblea Nacional de Torrelles. (adjuntem vídeo)

  
També vam comptar amb la presència de la Fundació Catalunya Estat. En Jaume Gómez, secretari intern de la fundació. va desenvolupar una ponència sobre el dèficit fiscal que pateix Catalunya i del desenvolupament català. Les seva intervenció juntament amb la presentació power-point que ens va oferir, ens va fer obrir el ulls un cop més de la realitat en que l’estat espanyol té ofegada Catalunya, i de la necessitat urgent que Catalunya pugui gestionar TOTS els nostres recursos econòmics amb un estat propi. (adjuntem el link per si voleu consultar la informació de primera mà)


Seguidament es va projectar un vídeo del Baix Llobregat en Marxa cap a l’Estat propi, amb intervencions de personalitats assistents a la constitució de l’Assemblea Nacional Catalana el passat 10 de març al Palau Sant Jordi, amb declaracions directes al·ludint la comarca del Baix Llobregat, per tal que s’estengui a la població el missatge de l’ANC  a cada municipi. (adjuntem vídeo)


Vam tenir l’honor, el privilegi i la satisfacció de comptar amb la presència de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, la Sra. Carme Forcadell, que ens va fer pujar l’optimisme, la independència la tenim aquí al costat, és el demà; la societat civil ja ha dit prou i ja no te espera, cal treure’ns la por i ser valents. Juntament amb el suport de l’ANC i el full de ruta amb el suport dels municipis per la independència, s’ha d’empènyer tota la classe política per tal d’assolir properament l’Estat propi.



Torrelles, des del passat mes de gener, forma part de l’Associació de Municipis per la Independència MxI. Per aquest motiu varem comptar també amb la presència del nostre alcalde Ferran Puig, qui va explicar els objectius i propòsits d’aquesta associació. El degoteig constant d’adhesions a l’Associació de Municipis per la Independència continua de forma imparable. A dia d’avui hi ha mes de 450 municipis catalans adherits a l’associació , mes de 20 consells comarcals, a més de Diputació de Lleida.

El seu discurs el podreu llegir de forma íntegra properament, a la web de l’Ajuntament.

Desprès d’algunes preguntes i comentaris de les persones assistents, l’acte el va concloure un membre de l’assemblea nacional Catalana de Torrelles anunciant els propers actes d’interès, tan a nivell comarcal com a local.

Agenda Comarcal:
·         14-Juny-2012 Trobada a Torrelles de totes les assemblees territorials de tots els municipis de la comarca del Baix Llobregat, per tal de preparar els nous actes dins de la marxa per la independència.
·         17-Juny-2012 Aplec independentista a Sant Boi, a l’ermita de Sant Ramon. (adjuntem cartell)

Agenda Local:
·         05-Juny-2012 Reunió informativa a les 20:30 a la sala d’actes de l’ajuntament, oberta a tota la ciutadania de Com rebrem la marxa per la independència a Torrelles?
·         05-Juliol-2012  a les 20:30 dins del cicle de diàlegs per la independència: "Treballadors i joves: Per què som els més interessats en la independència”

Vam concloure l’acte amb un tastet de cireres de Torrelles i convidant a tothom a visitar la nostra paradeta al carrer, durant tot el cap de setmana de la festa de la cirera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada